Про наші двері та сейфи дивіться на YouTube каналі

Зручність та надійність вхідних дверей Моноліт


Для кожного зручність є питанням суб'єктивним, адже передбачає задоволення конкретних індивідуальних потреб. Автономність, безшумність, технологічність – цими та багатьма іншими характеристиками в залежності від особистих побажань можуть бути наділенні ваші вхідні двері.



Відео про зручність вхідних дверей


4 головні складові дверей Моноліт, що гарантують вам зручність


1. Безшумність замків
  • Для наших дверей ми найбільш часто використовуємо сучасні редукторні замки, що працюють значно тихіше за інші моделі. Наприклад, замок Cisa Revolution Pro функціонує майже безшумно. Також ми пропонуємо звернути свою увагу на моторні моделі такі, як ISEO. Такі замки більш гучні, проте будуть надійнішими оскільки їх можна обладнати сканером відбитків пальців, картки, телефону і системою розумного будинку.

2. Легкість ходу дверей
  • В цьому питанні варто вказати на цікавий нюанс. Проста логіка підказує вам, що чим важчі двері, тим складніше вони мають йти та навпаки. Проте легкість ходу дверей здебільшого залежить не від ваги, а від їх геометрії, правильно підібраних петель та підшипників. Таким чином деформовані двері вагою в 30 – 40 кг, будуть набагато важчі в експлуатації, ніж двері вагою 300 кг правильної форми та з добре підібраними допоміжними елементами.
    Також помилкою є думати, що чим більше петель мають двері, тим більш надійними та незламними вони є. Додаткові петлі, які знаходяться не в осі будуть створювати люфт і саморуйнуватися. З часом вони можуть пошкодити геометрію рами, що буде викликати скрипіння та ускладнить користування дверима.
    Двері вагою до однієї тонни можуть витримати дві петлі виробництва Моноліт, що на відміну від петель з мас-маркету, розраховані для використання в бронедверях. Як результат, правильно виготовлені двері з якісними підшипниками та петлями навіть вагою до пів тонни може з легкістю відкрити дитина.

3. Зручність користування замками
  • Двері Моноліт зазвичай мають два замки: сувальдний і циліндровий. Існують випадки, коли нас запитують, чи вистачить для надійного захисту лише двох замків? Це запитання знаходиться на межі зламостійкості та зручності. Звичайно найзручнішим варіантом можна назвати вмонтовані розумні системи, де замків не має взагалі. Та якщо ви прихильник класичних моделей, запевняємо, що два надійні замки є оптимальним рішенням. До того ж вибирати замки самостійно вам не доведеться, оскільки весь наш модельний ряд бронедверей збалансований за конструкцією, замками та їх захистом.

4. Смарт рішення для дверей
  • Ми рекомендуємо проводити встановлення дверей вже на фінальному етапі ремонту, коли всі найбільш брудні роботи завершені. Також ми пропонуємо чудовий альтернативний варіант і можемо встановити основну частину дверей без внутрішнього і зовнішнього оформлення. Металева конструкція укомплектована рамою, пофарбованими торцями та замочними механізмами, а також уґрунтована. В такому випадку, ви зможете вибрати оздоблення вхідних дверей згідно з новим інтер'єром за завершенням всіх ремонтних робіт.
    Важливо сказати, що дана опція потребує окремої оплати за додаткові монтажні послуги.

5. Чи можна замовити двері без оздоблення?
  • Як вже згадувалося раніше, вам доступні моделі дверей, які не потребують використання ключів, відкриваються за допомогою телефона, картки або відбитків пальців. Це може бути моторний циліндр, що поєднують в собі більшість переваг елктро- та механічних замків, розумна ручка або найзручніша модель дверей з автоматичною системою розпізнавання користувача.
    Рекомендуємо вам переглянути наше окреме відео, що повністю присвячене електрозамкам, їх перевагам та вартості. Також потрібно сказати, що дизайн дверей взагалі може не враховувати такі звичні речі, як фурнітура і замкові свердловини, а бюджет таких рішень може перевищувати вартість самих дверей.

На завершені хочеться сказати – пам'ятайте, що двері мають бути не тільки міцними, а й естетичними та зручними, бо ви варті найкращого!



‹‹ повернутись до статей

Для консультації телефонуйте +38(044)223-15-03

viber