Про наші двері та сейфи дивіться на YouTube каналі

Оздоблення вхідних дверей Моноліт: відповіді на головні запитання


Моноліт – це сучасне підприємство, яке вже понад 10 років дбає про безпеку та добробут власних клієнтів. Ми займаємося розробкою та виготовленням зламостійких сейфів та дверей. Завдяки кваліфікованим майстрам, комплексному підходу до виробництва, досвіду та відповідальному ставленню до своєї справи, наша продукція досягла максимальних показників захисту та якості.


Двері Моноліт:

  • Відповідають міжнародним стандартам ISO 9001;
  • Відрізняються найвищими показниками звукоізоляції та герметизації;
  • Відносяться до 4-го, 5-го і 6-го класу зламостійкості за ENV 1627.

Висока міцність та шумоізоляція дверей, а також їх бездоганний вигляд гарантовані повним циклом виробництва: від розробки моделей з нуля до фінальної збірки та оздоблення. Про останній пункт більш детально і поговоримо в цій статті.



Відео про оздоблення та дизайн дверей


Оздоблення вхідних дверей: все про що ви хотіли знати


Ми зібрали 14 найактуальніших запитань стосовно зовнішнього оформлення наших дверей і надамо професійні та змістовні відповіді, щоб заощадити ваш час.


1. Чи входить оздоблення у вартість дверей?
  • Так, загальна вартість дверей прораховується включно із зовнішнім декоруванням.

2. На якому етапі виготовлення дверей краще узгоджувати оздоблення?
  • Це варто робити на початку замовлення, оскільки в такому випадку можна точно прорахувати вартість і термін виконання конкретної моделі.

3. Скільки часу займає виконання оздоблення?
  • Все залежить від складності проєкту та специфіки матеріалів. Наприклад, класичне МДФ оздоблення дверей виконується близько тижня з моменту оформлення замовлення. Декорування шкірозамінним матеріалом займає два дні. А найбільш тривалою є робота з деревиною – в середньому місяць.

4. Чи варто встановлювати двері з оздобленням під час ремонту оселі?
  • Ми рекомендуємо проводити встановлення дверей вже на фінальному етапі ремонту, коли всі найбільш брудні роботи завершені. Також ми пропонуємо чудовий альтернативний варіант і можемо встановити основну частину дверей без внутрішнього і зовнішнього оформлення. Металева конструкція укомплектована рамою, пофарбованими торцями та замочними механізмами, а також уґрунтована. В такому випадку, ви зможете вибрати оздоблення вхідних дверей згідно з новим інтер'єром за завершенням всіх ремонтних робіт.
    Важливо сказати, що дана опція потребує окремої оплати за додаткові монтажні послуги.

5. Чи можна замовити двері без оздоблення?
  • Так, як вже згадувалося, ви можете замовити базовий варіант в чистому металі з готовою рамою та торцями. Проте шумо- і теплоізоляція дверей без оздоблення буде мінімальною. З часом вони піддаватимуться корозійним процесам та швидко псуватимуться під впливом зовнішніх негативних факторів.

6. Чи можна замовити дерев'яне оздоблення?
  • Так, ми співпрацюємо з найкращими майстрами столярної справи. Середня вартість дерев'яної обкладки з однієї сторони становить близько тисячі доларів. Однак кошти цілком виправдані високою якістю натурального матеріалу, складністю робіт та унікальними характеристиками даного оздоблення.
    Міцність, теплоізоляція та звукоізоляція дверей з деревини значно вищі. Вони не деформуються з часом і зберігають розкішний зовнішній вигляд протягом десятків років, оскільки товщина природного матеріалу становить 40 мм, що вдвічі більше за металевий варіант.

7. Чи можна відтворити оздоблення вхідних дверей від забудовника?
  • Необхідність цього залежить від вимоги конкретної угоди, яку ви укладали із забудовником. Якщо така умова існує, ми зможемо легко відтворити зовнішній дизайн дверей будь-якої складності.

8. Яке оздоблення покращує звукоізоляційні властивості?
  • Шумоізоляція дверей залежить від типу обраного матеріалу та наявності спеціальних прошарків. Найкращим вибором буде 16-и міліметрові панелі МДФ із пінополіуретановою звукоізоляцією.

9. Яке оздоблення краще зберігає тепло?
  • Теплоізоляція дверей так само залежить від вибору зовнішнього матеріалу та наявності додаткового повітряного прошарку, що зберігає тепло. Чудовим варіантом стане оздоблення з дерева та плит МДФ.

10. Які матеріали оздоблення є найдорожчими та найдешевшими?
  • Мідь, натуральне дерево та каміння входять до переліку дорого оздоблення. Ці матеріали гарантують довговічність та розкішний вигляд дверей. Величезне значення має складність дизайну та обробки, що може значно підвищити вартість навіть недорогих матеріалів.
    Найекономнішим варіантом буде оздоблення з дермантину.

11. Яке оздоблення можна вважати найпрактичнішим?
  • Найпрактичнішим варіантом є МДФ зі спеціальним плівковим покриттям, в такому випадку ймовірність пошкодження зводиться до мінімуму. Якщо ризик регулярного негативного впливу досить високий, ми пропануємо обирати ґрунт фарбування. Такий тип оздоблення вхідних дверей найлегше піддається реставрації.

12. Яке оздоблення найскладніше в догляді?
  • Світлі кольори, скляні та дзеркальні елементи в зовнішньому дизайні можуть викликати додатковий клопіт у догляді. Звичайне фарбування дверей також потребуватиме оновлення за кілька років.

13. Чи впливає вид оздоблення на рівень зламостійкості дверей?
  • Практично не впливає. Про захист та надійність ваших дверей окремо дбають спеціальні зламостійкі системи 4-го, 5-го або 6-го класу.

14. Чи можна замінити пошкоджене оздоблення?
  • Так, оновлення або заміна пошкодженої частини займає не більше одного дня. Та варто пам'ятати, що в залежності від типу матеріалів та складності дизайну сама підготовка нових оздоблюючих елементів може потребувати додаткового часу – близько тижня.

Сподіваємося, що наші відповіді були корисними для вас.
Дізнайтеся більше та виберіть найкращі двері на консультації за номером телефону: +38(044)223-15-03 або завітайте до нас особисто.
Подбайте про безпеку та красу своєї оселі!



‹‹ повернутись до статей

viber