Про наші двері та сейфи дивіться на YouTube каналі

Як вибрати виробника броньованих дверей для вашого дому


Броньовані двері є надійним засобом захисту вашого житла від небажаних втручань і забезпечують вам спокій та безпеку. Проте, важливим є не лише сам факт встановлення броньованих дверей, але й вибір правильного виробника, який забезпечить якість та надійність. У цій статті ми розглянемо ключові критерії вибору виробника броньованих дверей та надамо корисні поради.


Ключові критерії при виборі виробника броньованих дверей

  • Якість матеріалів та виробництво.
    Почніть з оцінки матеріалів, які використовує виробник. Броньовані двері мають бути виготовлені з високоякісних металів, які витримають вплив часу та забезпечать максимальну міцність. Переконайтеся, що виробник має досвід виробництва броньованих дверей і використовує сучасні технології.

    Металл. Якість металу має велике значення, як і його радіаційний фон. Дешевий або бракований метал дуже незручний у виробництві і може спричинити безліч проблем. Двері збирають так, щоб вони хоч якось трималися разом. І ця "конструкція" може просто тріснути в місцях зварювання після сильного удару. А радіаційний фон повинен бути нижчим за норму, щоб зберегти ваше здоров'я.

    Замки. Тут виробник має запропонувати вам гарний вибір топових замків з характеристиками, стійкими до злому. Світові бренди несуть відповідальність за якість замків, а виробник – за їхню правильну установку. Якщо замок встановлений косо або неправильно розраховано навантаження на ригельну систему, він довго не прослужить. Навіть найдорожчий замок може заклинити в руках невмілого майстра. До того ж, для броньованих дверей ніколи не використовуються дешеві замки малого або середнього формату. Якщо виробник може запропонувати широкий вибір хороших замків, розповісти про їхні характеристики та показати робочі зразки, значить він працює з ними довго та вміє їх встановлювати.

    Фурнітура. Дуже неприємно, коли берешся за ручку дверей, а вона заїдає, скрипить, хитається чи взагалі відламалася. Або дивишся в вічко і бачиш лише розмиті деформовані зображення. Якісна фурнітура має бути не тільки красивою, але й виконувати свої функції на всі 100%. І гарний виробник ніколи не порадить вам низьку якість.

    Виробництво. Тут все просто. Є два варіанти: виробник робить все сам і повністю відповідає за якість, або закуповує компоненти на стороні та залежить від якості постачальників. Якщо в першому випадку все зрозуміло, то в другому виробник найчастіше купує там, де дешевше. А якість – це вже як пощастить. Також хороший виробник має свій цех, верстати, випробувальний стенд, необхідне обладнання, запас матеріалів і комплектуючих для виробництва броньованих дверей. Це дозволяє завжди дотримуватись термінів виконання замовлень. А в поганого виробника є набір базових інструментів та гараж, в кращому випадку.

    На решту аспектів теж варто звернути увагу. Якщо вам пропонують супер знижку або можливість здешевити конструкцію, то хорошу якість ви, мабуть, не отримаєте. Справжні броньовані двері відпрацьовують кожну вкладену в них гривню, що безпосередньо впливає на захисні характеристики. Професійні виробництва борються за кожну зайву хвилину зламостійкості, щоб підвищити запас потужності дверей. І не можуть собі дозволити спростити, здешевити чи недоопрацювати конструкцію. Вони борються як за якість, так і за репутацію.

  • Репутація.
    Проведіть дослідження та дізнайтесь про репутацію виробника. Рекомендації та думки інших клієнтів можуть допомогти вам зрозуміти, наскільки він надійний. Компанія, яка робить броньовані двері, повинна ставитись відповідально до всіх аспектів виробництва. А також вислухати клієнта та запропонувати те, що потрібно саме йому. Великим плюсом буде відкрите виробництво, коли клієнт може приїхати і в реальності подивитися, як виглядає цех, яке є обладнання, як і з чого роблять двері. Це суттєво підвищує довіру до компанії та дозволяє на місці переконатися в якості готової продукції.
    У той же час, сумнівні компанії пропонують лише те, що є, переконуючи клієнта, що йому потрібне саме це. Про відвідування виробництва навіть мови не може йти. Пустити клієнта на таке виробництво – це вірний спосіб відлякати його. На ринку броньованих дверей заслужити гарну репутацію досить складно. Потрібно пройти довгий і тернистий шлях, який під силу лише людям відданим своїй роботі.

  • Ціна.
    Ціна відіграє важливу роль у виборі виробника, але не варто обмежуватись лише цим параметром. Якість має бути на першому місці. Порівнюйте ціни різних виробників і знаходьте баланс між ціною та якістю. Але ніколи не думайте, що дешевшим означає краще. Якщо двері будуть зламані, то вийде так, що ви заплатили гроші не за захист, а за те, щоб його не було. Багато хто цим нехтує, бо не стикався з цим в житті. Але ті, хто зіткнувся, потім вже починають думати наперед і стають клієнтами сумлінних виробників. Такі люди відразу вам порадять не поспішати з "дуже вигідним" варіантом, а краще зібрати потрібну суму і зробити все з розумом.

Виробництво броньованих дверей Моноліт



Поради щодо вибору виробника броньованих дверей
  • Обладнання.
    Переконайтеся, що виробник має необхідне та професійне обладнання для виробництва броньованих дверей. Це значно збільшить вашу впевненість в тому, що двері будуть виготовлені якісно та з хороших матеріалів. Великим плюсом буде наявність випробувального стенду. Перевірка дверей на кожному етапі виробництва скоротить ризик браку майже до нуля.
  • Гарантія.
    Дізнайтеся, чи надає виробник гарантію на свою продукцію. Гарантія – важливий аспект. Якщо компанія впевнена в своїх виробах, вона надасть гарантію більш ніж на рік-два. На відміну від посередніх компаній, хороший виробник займається післягарантійним обслуговуванням, якщо це необхідно.
  • Консультації та допомога у виборі.
    Зверніть увагу на рівень консультації. Фахівець компанії має саме ДОПОМОГТИ У ВИБОРІ, а не допомогти купити. Професійна консультація не обмежується лише відповідями на запитання та боротьбою з запереченнями. Кваліфікований консультант надасть інформацію, про яку ви, можливо, й не здогадувались. Він також вкаже на всі плюси та мінуси кожного з варіантів. Це допоможе вам зробити більш зважений вибір та прийняти обгрунтоване рішення.
  • Спеціалісти компанії.
    Обов'язково запитайте про персонал. Яка в них підготовка, скільки досвіду, чому саме вони працюють у цій компанії. Трапляються випадки, коли на виробництві постійна зміна кадрів, або, навпаки, не вистачає працівників. Або немає розподілу праці, і одна людина може бути зварювальником, оздоблювачем і монтажником зі своїм авто. Все це не вселяє довіри, і ви будете праві у своїх сумнівах. Набагато краще виглядає виробництво, де спеціалісти виготовляють броньовані двері роками. У кожного є свій робочий пост із сучасним обладнанням, і кожен є гідним майстром у своїй справі. Хороші фахівці – це запорука якості продукції та надійності компанії.

Правильний вибір виробника броньованих дверей гарантує максимальну безпеку вашої оселі. Компанія "Моноліт - Двері та Сейфи" - одна з небагатьох, яка вкладає значні ресурси у своє виробництво. Ми впевнені, що перевірені матеріали та комплектуючі, постійне оновлення обладнання, досвідчений колектив – це запорука відмінної якості. Звертаючись до нас, клієнти завжди отримують більше, ніж очікували. І це нам подобається!




Філософія виробництва броньованих дверей Моноліт



Сподіваємося, що наші поради були корисними для вас.
Дізнайтеся більше про наше виробництво та виберіть найкращі двері на консультації за номером телефону:
+38(044)223-15-03 або завітайте до нас особисто.
Подбайте про безпеку своєї оселі!



◄ повернутись до статей

viber